Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Flixmaster

Persoonlijke groei in 15 min. per video

Key Achievements

  • **Recordjudoka start onderwijsplatform van de toekomst: ‘Netflix voor persoonlijke ontwikkeling’**In een wereld die zich steeds sneller ontwikkeld is persoonlijke ontwikkeling steeds belangrijker om bij te blijven. Niet alleen om mee te komen in de dagelijkse ratrace, maar vooral ook om trouw te blijven aan jezelf. Dure coaches zijn daar nu niet meer voor nodig: recordjudoka Neal van de Kamer introduceert Flixmaster. Een innovatief en laagdrempelig platform dat belooft het ‘Netflix voor persoonlijke ontwikkeling’ te worden.“Ik denk dat je echte welvaart pas ervaart als je lichaam, geest en bankrekening in balans zijn”, vertelt Van de Kamer, die in een vorig leven als enige Nederlandse man judotitels in drie verschillende gewichtsklassen wist te veroveren, maar een Olympisch droom in duigen zag vallen. “En ik ben Flixmaster gestart om die balans toegankelijk te maken voor een groot publiek”.**Lessen van gerenommeerde experts**Van de Kamer heeft zelf de nodige pieken en dalen in zijn sportieve, professionele en privéleven meegemaakt. Genoeg om een boek mee te vullen. Maar voor de masterclasses schakelt hij de hulp van experts in. “Ik kan het je wel vertellen, maar liever leer je het natuurlijk van iemand die op de eerste rang heeft gezeten. Die je uit eigen ervaring kan vertellen hoe het is om bijvoorbeeld een succesvol ondernemer te worden, te zijn en te blijven”, legt Van de Kamer uit.**Over Neal van de Kamer**Van de Kamer vierde grote successen in de judosport: als enige Nederlandse man wist hij het kampioenschap te winnen in drie verschillende gewichtsklassen. Zijn grote Olympische droom bleek onhaalbaar toen de topsport steeds lastiger te combineren bleek met een baan om zichzelf te onderhouden. Na een verbroken relatie, een uithuiszetting en constant rood staan, veerde Van de Kamer terug: hij bouwde een coachingplatform op LinkedIn en paste de lessen uit zijn topsportverleden toe om binnen twee jaar een jaarinkomen van € 300.000, - te genereren. Zijn lessen bundelde hij in het afgelopen jaar verschenen boek Sixpack Miljonair. 
  • **Masterclass van Eduard Schaepman.**De eerste reeks masterclasses werd verzorgd door de kleurrijke en succesvolle serieondernemer Eduard Schaepman. Zijn bekendste wapenfeit is het opzetten van de succesvolle kantooraanbieder Tribes. De waardevolle lessen die hij daarbij én in de rest van zijn carrière geleerd heeft, deelt hij exclusief met de Flixmaster-abonnees.Hoewel Schaepman het startschot geeft, blijft het daar niet bij: abonnees kunnen masterclasses verwachten van ademhaling, focus en nog vele andere gerenommeerde experts op het gebied van ondernemen en presteren op topniveau.
  • linkedin profile of founderlinkedin profile of founderlinkedin profile of founder
Last updated:
May 22, 2022

Basic details

Amount raising
200K
Monthly revenue range
€1K - €5K
Location
Noord-Holland
Industry
B2C, B2B, Health, Media

Premium Details Available

  • Growth rate (month over month)
  • Contextual explanation on monthly revenues
  • Number of paying customers
  • Number of active users
  • Percentage of company owned by founders
  • Year founded
Get Premium Access

Premium Details

(Data is self reported and not always complete)
Growth rate month over month
4-8%
Monthly revenue context
subscription based
Number of paying customers
50
Number of active users
50
Percentage of company owned by founders
100% owned by founders
Year founded
2021

Contact this startup

If you are interested to potentially invest, please fill out the contact form below and your message will be forwarded to the startup.
Oops! Something went wrong while sending your message.